BLAM lepotice!

Izvor: Mondo, 07.Jan.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLAM lepotice!

"Dirljivo i hrabro priznanje koje će pomoći milionima ljudi" – ma, važi!

Kendal Džener na meti je podsmeha čitave planete, zbog novog poslovnog poteza. Proteklog vikenda, članovi Kardašijan-Džener "klana" najavili su da će Kendal objaviti "sirovo, hrabro priznanje koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim".

U kupaćem na snegu (FOTO)

Njena mama Kris Džener tvitovala je da će "priznanje" njene kćerke "pomoći ljudima širom sveta", i da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ponosna na hrabrost svoje kćerke, koja će "konačno progovoriti o paklu kroz koji prolazi od svoje 14. godine".

View this post on Instagram

I’m so proud of my darling @KendallJenner for being so brave and vulnerable. Seeing you share your most raw story in order to make a positive impact for so many people and help foster a positive dialogue is a testament to the incredible woman you’ve become. Make sure to watch Kendall’s Twitter on Sunday night to find out what I’m talking about and be prepared to be moved. #bethechange #shareyourstory #changetheconversation #proudmom #finallyasolution #authenticity #mydaughterinspiresme #getready

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on Jan 5, 2019 at 10:01am PST

Javnost je pomislila, ko zna šta je u pitanju, kad ono – zamislite, Kendal ima bubuljice i sad reklamira sredstvo za borbu protiv njih!

"Tajming" ove objave pažljivo je planiran da bi se poklopio sa dodelom Zlatnog globusa, jer je manekenka iskoristila priliku da podseti da su je prošle godine, na tom događaju, mnogi prozivali zbog loše šminke i problematične kože.

Javnost je, naročito na društvenim mrežama, ovo "dirljivo priznanje koje će pomoći milionima" razumljivo dočekala – na nož.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.