BLAM: Ko si ti i odakle dolaziš? (VIDEO)

Izvor: Mondo, 26.Nov.2017, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLAM: "Ko si ti i odakle dolaziš?" (VIDEO)

Ne znamo koga bi trebalo da bude blam - Ritu Oru ili žiri nemačkog muzičkog takmičenja koji je nije prepoznao dok je nastupala?

Pevačica Rita Ora nedavno je izbacila novi singl "Your song" koji neumorno promoviše u emisijama, na dodeli MTV nagrada, muzičkim takmičenjima...

Tako je bilo i ovog puta, ali umesto standardne najave da će britanska pevačica albanskog porekla "izvesti novi hit na bini takmičenja", Rita se pojavila kao jedna od kandidatkinja.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Da li ste videli sestru Rite Ore? FOTO

Ko ne gleda "Voice" ne zna da sudije sede okrenute leđima od izvođača, tako da se stolice, tek na pritisak tastera okreću ka bini, gde se prvi put sreću oči u oči s "budućom nadom muzičkog neba".

Rita je pevala, stolice su se okrenule, i iako bi mislili da su je nemački muzičari i producenti koji sede u žiriju prepoznali, pitanje "ko si ti i odakle dolaziš" je otkrilo da nemaju pojma da pred njima stoji Rita Ora. Kada se predstavila i rekla svoje ime, pitali su je da li je ona njena dvojnica ili "prava Rita".

Pogledajte:



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.