BJELOGRLIĆEV LIK UMIRE?! Procurio scenario serije Senke nad Balkanom! A tek Stanko...

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2017, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BJELOGRLIĆEV LIK UMIRE?! Procurio scenario serije "Senke nad Balkanom"! A tek Stanko...

Autori nisu želeli da se ovo desi...

Vatreni fanovi "Senki nad Balkanom" ne žele da sačekaju nedelju uveče i da pogledaju novu epizodu kao sav normalan svet, već su preko svojih izvora uspeli da dođu do scenarija i sadržaja petog nastavka.

Osnovno pitanje je hoće li glavni junak inspektor Tane, koga igra producent, reditelj i glavni glumac Dragan Bjelogrlić, preživeti.

Alimpije skriva ubicu

Mnogi su ubeđeni da neće, a i sadržaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je procurio dodatno podgreva sumnje fanova. Na kraju prošle epizode njega prebijenog bacaju u jezero.

- Krojač daje Alimpiju, alijas Kaluđeru, negative Petra Živkovića i kaže mu da je ubio policajca koji mu ih je doneo. Kaluđer mu savetuje da se skloni iz Jatagan male neko vreme - tvrde fanovi.

Nismo ni na pola prve sezone "Senki nad Balkanom", a već se po uzoru na serijal "Igra prestola" pojavio sadržaj nove epizode serije koja će se emitovati do Nove godine.

- Počinje romansa jednog glavnog junaka sa misterioznom ženom. Inspektor Stanko Pletikosa ispituje Avrama, koji deluje kao mentalno poremećen, i saznaje da mu je nestao kolega, koji je možda i ubijen - pišu fanovi.

Tajno društvo

Oni se, nakon objavljivanja trejlera, u kom nema Taneta, bave i princom Đorđem Karađorđevićem.

- Nemojte zaboraviti da se često pominje kako je Petar I Karađorđević navodno bio mason. Samim tim, njegova deca su luftoni (deca masona koja to postaju po rođenju). Verujem da je Bjela taj deo "istorije" iskoristio. A simbol koji Avram ima istetoviran na ruci simbol je društva Tula. Tipujem da je ubica doktorka Bojana, moguće da je i ona u nekom tajnom društvu. Avram je samo učesnik. Nevena i Violetu su ubile različite osobe - tvrde fanovi serije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.