BIZARNO: Zaglavio se u WC šolji!

Izvor: Mondo, 28.Avg.2016, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZARNO: Zaglavio se u WC šolji!

Sve to zbog mobilnog telefona...

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

  Kato Berntsen Larsen (20) je Norvežanin koji je odlučio da mora da spasi mobilni telefon iz WC šolje.

Kako bi uspeo ovo, on je UŠAO u WC šolju javnog toaleta, a to je bilo moguće zato što nije priključena za kanalizaciju, već ima veliki kontejner ispod koji se čisti jednom godišnje.

Nakon što se uvukao u WC šolju, nesrećni mladić se zaglavio i nije mogao da izađe...
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Očigledno sam bio dovoljno mršav da uđem, ali nedovoljno da izađem. Bio sam tamo dole sat vremena i bilo je izuzetno neprijatno", rekao je Larsen za "Drammens Tidende".

Dok je čekao da stigne pomoć u vidu vatrogasaca, on je do struka bio u gadnim sadržajima toaleta.

"Bilo je dozlaboga gadno. Najgora stvar koju sam u životu iskusio. Dole je bilo i životinja. Nikada više neću ući u WC šolju. Sada me boli telo i idem kući da se odmorim", istakao je on za "VG".

Vatrogasci su morali da razbiju šolju kako bi ga oslobodili, a on je odvezen u bolnicu jer je imao povrede na rukama i nekoliko ugriza na telu.

I pogodite šta?

NIJE NAŠAO TELEFON!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.