Izvor: Blic, 08.Mar.2024, 23:58

BIVŠI DEČKO MIONE JOVANOVIĆ UŠAO U "ELITU" Ša pozeleneio od muke, odmah pale pretnje: "Moraš da mi se izviniš, ona VIŠE NIKAD NEĆE BITI SA TOBOM"

Bivši dečko pevačice Mione Jovanović, kog je tokom svog boravka u Beloj kući prevarila sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, Stanislav Krofak, večeras je ušao u Elitu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čim je video šta je Maja uradila sa Stanislavom Krofakom, oglasio se Taki: Ne želi ga za zeta - oštre reči

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 03:09

Smatra da je njegova ćerka zvezda i da treba da ostane sama...Bivši dečko Mione Jovanović, Stanislav Krofak se uselio vu Elitu. On je odmah ostavio utisak na mnoge takmičare, ali komentar Maje Marinković je sve iznenadio...Naime, Maja je prokomentarisala da je Stanislav "jako dobar frajer"...Tim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.