BIVŠA DEVOJKA OTKRIVA MRAČNE TAJNE Vrištala sam, tukao me je, izgladnjivao, mokrio po meni i imao MALOLETNE seksualne robinje!

Izvor: Blic, 26.Okt.2017, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIVŠA DEVOJKA OTKRIVA MRAČNE TAJNE Vrištala sam, tukao me je, izgladnjivao, mokrio po meni i imao MALOLETNE seksualne robinje!

Repera R. Kelija često su tokom karijere optuživali da je zavodio maloletne devojke, zbog čega je poznatiji po skandalima nego po pesmama. Ovaj put, bivša devojka Kiti Džons nastavlja sa optužbama koje se tiču skandaloznog života slavnog repera.

Nakon što je Kiti rekla da su joj dva muškarca u mantilima vezivala ruke, sada je otkrila još neke od šokantnih tajni vezane za Kelija.

Nekoliko žena je javno tvrdilo da su imale seksualne odnose sa pevačem dok su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bile tinejdžerke, ali on nikada nije odgovarao pred zakonom. Dva puta je optužen za posedovanje dečje fotografije, ali nikada nije osuđen. Kiti sada otkriva šta je Keli radio maloletnicama.

Devojka koja je radila kao di-džej repera je upoznala na zabavi 2011. godine, prenosi "24sata.hr". Tada su razmijenili brojeve, a on joj je naredio da ga zove "tatica".

Uskoro su počeli da se zabavljaju, a onda je usledio prvi šok:

- Rekao mi je: "Imam prijateljice i devojke koje sam odgajio. Upoznat ćeš ih kad budeš psihički spremna." Tada nisam shvatala što to znači - rekla je Kiti.

Kada je spomenula sporni video zbog kojeg je završio na sudu 2008. godine, Keli je poludeo. Naime, na snimcima muzičar urinira u usta 14-godišnje deevojčice. Zbog toga nikad nije osuđen jer nisu uspeli da utvrde njen identitet.

Kada se dotakla te teme, on se pretvorio u čudovište - počeo je da je šamara i udara. Napadi su postali sve učestaliji 2012. fgodine tokom njegove turneje "Single Ladies".

- Živela sam s još dve njegove devojke. Nismo znale jedne za drugu jer svaki put kad je trebalo da izađemo iz sobe, morale smo da zovemo osoblje - rekla je.

Jednom prilikom joj je oduzeo telefon pa nije mogla nikoga da kontaktira.

- Nisam mogla na wc, niti da jedem. Izgladnjivao me je dva dana - govori Kiti.

Potom je dodala:

- Imali smo seks sa još dve devojke, a on je počeo da piški po nama - ispričala je Kiti i dodala kako je to sve za njega bila samo igra. Iz njegove kuće pobegla je tek 2013. godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bivša devojka iznela ozbiljne optužbe na račun repera Ar Kelija: Tukao me je, izgladnjivao, imao maloletne seksualne robinje…

Izvor: Story, 26.Okt.2017

Repera Ar Kelija često su tokom karijere optuživali da je zavodio maloletne devojke, zbog čega je poznatiji po skandalima nego po pesmama. Ovaj put, bivša devojka Kiti Džons nastavlja sa optužbama koje se tiču skandaloznog života slavnog repera. Slavni pevač Ar Keli optužen da drži šest žena...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.