Izvor: Blic, 23.Maj.2022, 10:10

BIVŠA DEVOJKA DARKA LAZIĆA IZUDARALA PIJANOG GOSTA Zbog Barbare izbio haos na svadbi: "Mislila sam da hoće pesmu, a on me ZGRABIO!"

Pevačica Barbara Bobak otkrila je da je doživela neprijatniju situaciju na jednoj svadbi, kada je gost počeo da maltretira nju i njenu koleginicu. Kako ističe, uspele su da se odbrane od nepoznatog čoveka, a ubrzo je i izbačen sa veselja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Barbaru Bobak maltletirao pijani gost na svadbi!

Izvor: Svet plus, 23.Maj.2022

Pevačica Barbara Bobak otkrila je da je doživela neprijatniju situaciju. Maltletirao je pijani gost na svadbi!..Barbara Bobak otkrila je da je doživela neprijatniju situaciju na jednoj svadbi, kada je gost počeo da maltretira nju i njenu koleginicu. Kako ističe, uspele su da se odbrane od nepoznatog...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.