BISERI MUDROSTI Zbog ovoga se svi smeju novoj devojci princa Harija!

Izvor: Blic, 22.Dec.2016, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BISERI MUDROSTI Zbog ovoga se svi smeju novoj devojci princa Harija!

Megan Markl, devojka princa Harija, na meti je podsmeha zbog svojih saveta za prazničnu trpezu.

Osim što je glumica, Megan vodi i svoj blog na kojem deli savete o lepoti, modi, ali i ishrani i stilu života. Najnoviji tekst na njenom blogu bavi se savetima kako da praznici prođu bez problema. Među takvim "korisnim" savetima su i oni da meni treba unapred isplanirati i da se treba poigrati sa dekoracijom.

Komplikovanija jela treba pripremiti unapred da uštedite vreme, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << počastite se čašom alkoholnog pića, ne bacajte hranu već iskoristite i ostatke, podelite poslove sa ostalim članovima domaćinstva, napravite desert, postavite sto, samo su neki od "bisera mudrosti" koje je Megan podelila na svom blogu, a zbog kojih joj se sada svi smeju.

Ovo je mnoge podsetilo na Pipu Midlton, sestru vojvotkinje od Kembridža, koja je pre nekoliko godina objavila knjigu u kojoj je podelila savete za organizovanje događaja i proslava, a u kojoj su se nalazili slični očigledni i nepotrebni predlozi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SVI SE SMEJU DEVOJCI PRINCA HARIJA: Glumicu je zbog ovoga internet prozvao

Izvor: Kurir, 22.Dec.2016

...Poslednji tekst na njenom blogu bavi se savetima kako da vam praznici prođu bez problema Među korisnim savetima našli su se i oni da meni treba unapred isplanirati i da se treba baviti dekoracijom..Ovo je mnoge podsetilo na Pipu Midlton, sestru vojvotkinje od Kembridža, koja je pre nekoliko godina...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.