BILA MI JE ŽELJA DA UĐEŠ I DA IH RAZBUCAŠ! Jelena Golubović otvorila dušu Kiji! (VIDEO)

Izvor: Press, 20.Nov.2017, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILA MI JE ŽELJA DA UĐEŠ I DA IH RAZBUCAŠ! Jelena Golubović otvorila dušu Kiji! (VIDEO)

Obradovala joj se!
Jelena Golubović nakon svađe zbog ručka koju je imala sa nekoliko zadrugara, otišla je u spavaću sobu, kako bi popričala sa Kristinom Kockar o suprugu Slobodanu Radanoviću i njegovoj devojci Luni Đogani.
Ja bih volela da ga ti vratiš sebi, a kada tebi dođe, da ga ti šutneš. Tražila sam mu da mi pokaže kako izgledaš, tražila sam mu sliku sa vašeg venčanja. Zanimalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << me da vidim kako izgledaš. On tebe gleda kada ti pričaš. On je prvi put danas bio veseo na sastanku. Imao je osmeh. Pričam ti realno - rekla je Jelena.
Meni to ovde nije cilj. Ja neću da se mešam u njihov odnos. Ja imam svoj odnos sa njim, jer smo proveli zajedno pet godina. Mi smo pričali o toj temi i složili smo se oboje da ja imam pravo i da ga hvalim i da ga pljunem - odgovorila je Kija

Nastavak na Press...






Povezane vesti

BIRAJ, ILI ONA ILI JA! Luna ucenila Slobu, pevač joj ISPRIČAO SVOJU I KIJINU TAJNU! (VIDEO)

Izvor: Press, 20.Nov.2017

Blogerka ne može više da bude ljubavnica. . Luna Đogani u toku dana imala je prvu svađu sa Slobinom ženom Kristinom Kockar koja im je svojim ulaskom unela mnogo problema. Nakon toga Kija se skoro sat vremena svađala...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.