BIĆE JAČI NEGO LUNA I SLOBA! Gagi BESAN zbog Ermininih tvrdnji o bivšoj devojci: Ovo joj neću OPROSTITI!

Izvor: Press, 03.Dec.2019, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIĆE JAČI NEGO LUNA I SLOBA! Gagi BESAN zbog Ermininih tvrdnji o bivšoj devojci: Ovo joj neću OPROSTITI!

Prošle noći Ermina Pašović bila je podvrgnuta poligraskom testiranju, tokom kog je odgovarala na pitanja o odnosu sa Gagijem Đoganijem i Banetom Čolakom.
Foto:pink
Marko Đedović i Lepi Mića komentarisali su sa Gagijem o svemu što se desilo prošle noći.
Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni rekla da je moja bivša devojka >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << meni donosila drogu, ovo joj neću oprostiti. Ovo za brata, dobro, moj buraze... Da nije njega, ne bih ni ja postojao. Ja sam se njom poverio, zato što sam bio narkoman, nije hteo da mi pomogne, a ona je to preokrenula. Zbog ovoga će morati da odgovarati - bio je besan Gagi. Trebao si istinu u startu da gruneš, ovako je ona dobila. Ako jednu istinu ima, mogu deset laži da ti prelepe, jer će joj narod verovati - pričao je Marko. Foto: TV Pink Printscreen

On je prošle godine rekao da će biti jači nego Luna i Sloba - podsetio je Lepi Mića.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSKLUZIVNO! Tomović u SRCEPARAJUĆEM PISMU otvorio dušu Dragani Mitar: Edis ti nikada neće oprostiti, a ja hoću da zavolim tvog Jovana!

Izvor: Press, 03.Dec.2019

Vladimir Tomović prošle noći odlučio je da svoje emocije koje oseća prema Dragani Mitar stavi na papir i isti joj stavi u jastučnicu. Naime, Tomović je pre nekoliko dana otvoreno priznao emocije prema zadrugarki, koja je uspela da u njemu probudi ono što nijedna nije. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.