BIBER JE KRIV ZA SVE Manekenku muž ostavio zbog seksi fotki sa mladim pevačem

Izvor: Blic, 12.Sep.2015, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIBER JE KRIV ZA SVE Manekenku muž ostavio zbog seksi fotki sa mladim pevačem

Dejvid Valijams i Lara Stoun podneli su papire za razvod nedugo nakon što su objavljene manekenkine toples fotke sa Džastinom Biberom.

Poznati komičar i glumac (44) i holandska manekenka (31) od juče su i zvanično razvedeni, posle ročišta koje je trajalo manje od jednog minuta.

Par, čije je zajedničko bogatstvo procenjeno na 19 miliona funti, rastao se pre šest meseci, a tome je prethodilo objavljivanje seksi fotografija na kojima Lara pozira sa mladim pevačem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Fotografije su urađene za novu kampanju modne kuće Kalvin Klajn. Tada se pisalo da ju je na snimanju Biber pozvao na sastanak, ali da ga je ona odbila sa objašnjenjem da je udata.

Lara i Dejvid imaju dvogodišnjeg sina Alfreda.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.