BEZ FOTOŠOPA Lepa Brena se skinula u bikini, ali nije znala da će njen sin ovu fotografiju da objavi JAVNO!

Izvor: Blic, 20.Jul.2017, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ FOTOŠOPA Lepa Brena se skinula u bikini, ali nije znala da će njen sin ovu fotografiju da objavi JAVNO!

Lepa Brena najveća je muzička zvezda koja danas ima 56 godina.

Sa sinom Viktorom i njegovim drugovima trenutno je u Monaku, gde maksimalno uživaju u prelepom vremenu. Pre toga, Viktor je lumpovao na Ibici.

Međutim, Brena verovatno nije očekivala da će Viktor objaviti fotografiju snimljenu u vodi.

Pevačica se skinula u bikini i drugovi su joj postavili ruku da skače. Slika je završila na Instagramu i mnogi su oduševljeni kako pevačica zaista izgleda bez fotošopa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ovome se nije nadala: Lepa Brena se skinula u kupaći, Viktor objavio fotku BEZ FOTOŠOPA I FILTERA! (foto)

Izvor: Svet, 20.Jul.2017

Lepa Brena uživa u porodičnom odmoru, a potpuno je podetinjila kupajući se sa sinom Viktorom. Pritom su fanovi imali priliku da vide pevačicu bez scenske šminke i fotošopa, jer je ovu fotografiju objavio upravo njen sin.. Moramo priznati da Brena izgleda besprekorno u šestoj deceniji.. . svet.rssvet,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.