BAHAĆENJE, NIVO LUDILO! Kupio je toliko veliku jahtu, da je dobio još jednu, pomoćnu jahtu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 08:33

BAHAĆENJE, NIVO LUDILO! Kupio je toliko veliku jahtu, da je dobio još jednu, pomoćnu jahtu!

Jer mu se može.

Trenutno najbogatiji čovek na svetu, Džef Bezos, vlasnik "Amazona", je podigao izraz "bahaćenje" na viši nivo.

Poznato je da je imućnjim ljudima pandemija legla savršeno, što se kaže, kao budali šamar, i da su mnogi uvećali ionako veliko bogatstvo, a Bezos je jedan od njih. Da bi, valjda, to proslavio, on je naručio jahtu vrednu neverovatnih 500 miliona dolara.

Prema američkim medijima, Bezosova megajahta biće izgrađena do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << juna, i imaće još jednu, prateću, to jest pomoćnu jahtu. Ona će služiti za sletanje helikoptera, pa je jasno da ni ona neće biti mala.

Razlog? Osnovna megajahta će imati tri ogromna jedra, pa neće biti mesta za heliodrom. Dakle, sasvim je normalno i razumljivo da mu je potrebna još jedna, jer, šta će čoveku jahta ako nema prostor za sletanje helikoptera, zar ne?

Jahtu će proizvesti firma "Oceano", holandski graditelj superluksuznih plovila.

Na donjoj fotografiji je neka velika jahta, čisto radi ilustracije. U odnosu na onu koju će posedovati Bezos, to je običan čamac na naduvavanje.

Double beauty 🛥⚓️ #yacht #yachts #boats #yachting #megayaht #superyacht #beautifulgirl #lady #luxury pic.twitter.com/qSdBsaZy4r

— Vincent Finetti (@VincentFinetti) August 27, 2018

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.