Avi Karabatić upale grudi u haljinu dok je gola igrala u emisiji

Izvor: Njuz.net, 06.Feb.2013, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avi Karabatić upale grudi u haljinu dok je gola igrala u emisiji

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

Sporni trenutak


SARAJEVO, 6. februar 2013, (Njuz) – Prilikom gostovanja u emisiji na televiziji Pink BiH, Avi Karabatić su potpuno gole grudi upale u usko pripijenu i dekoltiranu haljinu, dok je igrala uz Severininu pesmu „Italijana“.
Ava Karabatić je u svom rođendanskom odelu, gostujući u emisiji na Pink BiH, na nagovor voditeljke ustala da pleše ne bi li gledaoci bolje mogli da vide „njene gole grudi kako skakuću gore-dole“.
Iako je prvo odbila voditeljkinu molbu, uz izgovor da „loše pleše dok je gola“ i da se može desiti da joj haljina u jednom trenutku pokrije grudi, nakon upornog nagovaranja ipak je ustala i zaigrala.
Nažalost, ispostavilo se da je Ava ipak bila u pravu, jer haljina apsolutno nije bila prilagođena za nagi ples i u jednom trenutku se podigla, potpuno joj zaklonivši grudi.
-Svima je, nadam se, jasno da mi grudi nisu namerno upale u haljinu – izjavila je poznata starleta – Jako mi je neprijatno zbog svega ovoga.
Viktor Marković
INSPIRACIJA: Avi Karabatić ispale grudi iz haljine

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.