Autopark snima nove pesme

Izvor: Blic, 08.Jun.2010, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autopark snima nove pesme

Beogradski alternativni sastav "Autopark" posle nešto više od pola godine od objavljivanja samizdat CD albuma "Sve dalje" ovih dana ponovo je ušao u studio. Autopark

"Gitarista Nikola Berček je bio vredan i nije prestajao da stvara pesme. Možda deluje brzo, ali prethodni album smo snimali krajem 2008. i početkom 2009. godine. Izgarali smo da udjemo u studio, posle dosta odsviranih koncerata na kojima smo promovisali 'Sve dalje'", rekla je danas agenciji Beta pevačica Ognjenka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Lakićević.

"Autopark" je do sada objavio prvenac "10+1" (2005), drugi album "Osećanja za poneti" (2006) i nedavno u regionu odlično ocenjeni "Sve dalje" (2009)

"Autopark" radi nove pesme sa svojim starim producentom Sašom Jankovićem, a Lakićevićeva kaže da će najverovatnije biti objavljene na internetu, dok će od finansija zavisiti da li će to biti u formi albuma ili samo EP-a.

"Posle svakodnevnih proba osovine benda (gitare i ritam sekcija), snimili smo bas i bubanj i nešto gitara za deo pesama. S obzirom da sami finansiramo, moraćemo da radimo u fazama, jer koliko para toliko muzike. Što znači da za neke od nas nema letovanja ni ove godine", kaže Lakićevićeva.

Lakićevićeva kaže da od njenog benda i na novom izdanju treba očekivati eksperiment, jer nemaju nameru da stvaraju iste albume.

"I ovaj će biti svojevrsna avantura. Zvuk će biti teži i daleko mračniji, a jedina konstanta je senzibilitet. I ista ekipa kao i na prethodnom", kaže pevačica "Autoparka".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.