Arsenalov Park mora u vojsku

Izvor: Dzungla.org, 10.Okt.2011, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenalov Park mora u vojsku

Fudbaler Arsenala Ču-Jong Park moraće da napusti taj klub za dve godine zbog odlaska u vojsku u Južnoj Koreji.

Park, koji je u redove ‘tobdžija’ došao u poslednjem prelaznom roku, mogao bi da se suoči sa zatvorskom kaznom ili izgnanstvom iz svoje zemlje, ukoliko ne provede 21 mesec u vojsci pre nego što napuni 30 godina.
Moraću da napustim Evropu za dve godine i mislio sam da bi ovo bilo najbolje mesto da završim svoj boravak. Vojska u mojoj zemlji ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << može da se izbegne i nema smisla razmišljati kako to zaobići”, rekao je 26-godišnji Park, koji je u Arsenal došao iz Monaka za oko četiri i po miliona evra.
Park je istakao da odlazak u vojsku ne znači i zbogom fudbalu.
I dalje ću igrati fudbal, ali za svoj vojni klub. Mislim da će biti teško vratiti se u Evropu posle toga, ali može da se desi da nešto zanimljivo iskrsne. Nikad se ne zna”, naglasio je fudbaler iz Južne Koreje, koji je za reprezentaciju odigrao 55 mečeva i postigao 21 gol.
Park do sada nije još uvek debitovao za Arsenal u Premijer ligi, ali je igrao u Karling kupu protiv Šusburija.
( Izvor: B92,eurosport )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.