Areta Frenklin: Živa sam! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 22.Nov.2017, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Areta Frenklin: Živa sam! (FOTO, VIDEO)

Pevačica se oglasila nakon lažnih vesti da je preminula

  Kraljica soul muzike Areta Frenklin je odgovorila na glasine u vezi sa tim da je preminula u utorak, što očigledno nije, i uverila fanove da je sve u redu.

"Generalno sam u redu, svi testovi su mi dobri. Izgubila sam dosta kilograma zbog posledica lekova, jer utiču na kilažu. Hvala na brizi", napisala je ona u poruci za "US Weekly".

Lažna vest o njenoj smrti je pokrenuta od strane >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Twitter profila fanova pevačice: "Uz veliku tugu objavljujemo da je preminula kraljica soula Areta Frenklin 1942-2017", pisalo je u tvitu, a fanovi su odmah reagovali jer su mislili da je u pitanju istina.

Metallica i Areta Frenklin slave zajedno

Šon Robinson, predstavnica Arete za medije se ubrzo nakon toga oglasila:

"Dobro jutro svima. Upravo sam razgovarao sa porodičnim prijateljima gospođe Frenklin iz njenog rodnog grada Detroita. Oni su pričali sa Aretom pre nekoliko minuta i zamolili me da vam svima kažem da ne verujete na vest koja je odjeknula. Želim vam prijatan dan", napisala je ona.



Izvor: YouTube

Ovo nije prvi put da je legendarna pevačica morala da se oglašava povodom lažnih vesti o svom zdravlju. Nakon što je imala operaciju 2011. godine, mediji su pisali da ima rak pankreasa, što je ona odmah demantovala.

Povezane vestiDženifer Hadson kao Areta Frenklin

Na početku ove godine, žena koja je dobila Gremija čak 18 puta, najavila je da zvanično ide u penziju.

"Moram da vam kažem da idem u penziju ove godine. Osećam se veoma ispunjeno i zadovoljno u vezi sa tim gde sam bila na početku i gde sam sada", rekla je ona u intervjuu za "Detroit TV".

Frenklin je prva žena koja je dobila mesto u "Rokenrol kući slavnih" 1987. godine, a karijeru je započela u januaru 1961.



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.