Antitrend naočare za sunce: Ovakvih 5 okvira ne dolaze u obzir

Izvor: Piplmetar.rs, 16.Jul.2023, 06:30

Antitrend naočare za sunce: Ovakvih 5 okvira ne dolaze u obzir

Home Moda Modni savet Antitrend naočare za sunce: Ovakvih 5 okvira ne dolaze u obzir Jedan od glavnih modnih aksesoara su sunčane naočare koje su, na kraju krajeva, ipak odraz vašeg stila. Zato proverite da li nosite antitrend naočare za sunce.
Nije teško odabrati stil koji odgovara vašem licu, jer danas postoji veliki izbor naočara za svaki ukus i budžet. Međutim, odabir modernog modela je malo teži zadatak. Mnogi modeli, uprkos popularnosti, već su zastareli.
Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kakve naočare za sunce ne nose dame sa stilom.
Naočare za sunce 2023: Ovakvi modeli su najbolji za vaše oči
Čudni oblici okvira Naočare u obliku srca ili cveća ostavljamo u prošlosti. Neka pripadaju samo dečijoj garderobi. Međutim, moderni dizajneri vas neće ograničavati u izboru svetlih i pastelnih nijansi, jer su najnovije modne revije dokazale da su naočare za sunce sa okvirima u boji u trendu: od snežnobele i žute do roze ili zelene.

Okrugli okviri Nekada davno, okrugli okvir bio je na vrhuncu popularnosti – nosile su ga najpopularnije dame na svetu. Danas svetom naočara za sunce vlada moto estetika, pa okrugli okviri izgledaju zastarelo i neukusno. Međutim, one takođe imaju elegantnu alternativu: promenite ovaj model u ovalne ili blago zaobljene naočare na sunce.

Mačkasti okvir Ovaj model naočara za sunce je u kolekciji skoro svakog ljubitelja mode, jer je dugo bio pouzdani stil koji izgleda luksuzno i zavodljivo. Uglovi ovog okvira su podignuti ka gore i zapravo vizuelno ulepšavaju izgled vašeg lica.
Međutim, takav stil je izašao iz mode i trebalo bi ga zameniti pravilnim oblikom naočara. I dalje možete potražiti mačkasti okvir ali ne tako dramatičan.
Antitrend naočare za sunce: Ultrauski okvir Uski modeli nisu izašli iz mode, ali su tanki okviri zaista zastareli. Međutim, nije bilo potrebe za njima – malo je verovatno da će takav model uspeti nekako da vas zaštiti od sunca. Umesto toga, dajte prednost klasičnim pravougaonim naočarima koje će vas podsetiti na moderne devedesete. Možete ih nositi uz poslovne odevne kombinacije i elegantne haljine.
Padobranske pantalone: Saznajte zašto će postati neizostavan komad ove jeseni
Cirkoni i biseri Uprkos trendovima, svetleći dodaci izgledaju jeftino, osim ako nisu vrlo kvalitetni. Minimalizam nastavlja da vlada modnim trendovima, pa bi vaša kolekcija trebalo da ima jedan univerzalni par naočara u neutralnoj boji i tradicionalnom obliku.






















Kupaći kostimi za svaki tip građe
Verovali ili ne, postoje kupaći kostimi za svaki tip građe, a mi se u nastavku bavimo upravo tom temom!
[lwptoc]
Bez dobrog kupaćeg kostima ni …



























Kako da vam noge izgledaju duže
Kako da vam noge izgledaju duže, ali bez visokih potpetica? Ako mislite da je to nemoguće, u velikoj ste zabludi
Nije nas sve majka priroda (čitaj…











Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.