Andželina želi da usvoji četvrto dete

Izvor: Blic, 03.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andželina želi da usvoji četvrto dete

Glumica Andželina Žoli, jedna od najlepših žena na planeti, želi da po četvrti put usvoji dete. Kako kažu izvori bliski porodici Pit - Žoli, Andželina želi da usvoji još jedno afričko dete kako Zahara ne bi bila usamljena.

Andželinini prijatelji dodaju da je već bacila oko na jednogodišnju devojčicu iz Our Kazone u Čadu i da se nada da će mala Afrikanka ući u njihovu porodicu već na leto ove godine.

Andželina koja je nedavno usvojila trogodišnjeg Vijetnamca >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Paksa Tijena želi da usvoji devojčicu iz Čada kako bi, prema njenim rečima, izbalansirala porodicu.

Andželina je ranije usvojila sina Medoksa iz Kambodže (2001. godine) i malu Zaharu iz Etiopije (2005. godine), a sa popularnim glumcem Bredom Pitom ima ćerku Šajlo Nuvo.

Izvori bliski Anđelininoj porodici kažu da se ona odlučila na ovakav korak zato što joj se čini da je Zahara, kao jedina Afrikanka u porodici, pomalo usamljena.

„Andželina i Bred žele da se Zahara ne oseća kao tuđin u porodici", kaže izvor magazina „News of the world", i dodaje kako je Anđa nedavno svojim najbližima rekla da se „zaljubila" u jednogodišnju devojčicu iz Our Kazone i da je odmah angažovala advokate kako bi što pre usvojila četvrto dete. Andželina se nada da će devojčicu usvojiti do leta, a svemu u prilog govori i nedavna izjava ove 31-godišnje glumice:

- Mislim da je najbolje da usvojim jednog azijskog dečaka za Medoksa i jednu afričku devojčicu za Zaharu, tako ćemo se svi osećati kao jedna velika srećna porodica.

Frka oko knjige

U aprilu će se na tržištu pojaviti Anđelinina autobiografska knjiga, a izvodi iz te knjige koji su se prošle nedelje pojavili u javnosti potpuno su uzburkali Holivud. Anđa je u spisima objasnila kako je u seksu pale krv, bol, sado-mazohizam i razna pomagala, kako je deset godina bila u vezi sa Dženi Šimicu i da sa sadašnjim dečkom, Bredom Pitom uživa u divljem seksu. U javnosti se oglasila i Andželinina devojka Šimicu koja je ispričala kakva je Anđa devojka, šta voli u krevetu i posebno je naglasila da su njih dve još zajedno.

Malom Paksu je dobro sa Anđom

Nedavno se oglasila i Paksova biološka mama Pam Tu Dung koja je rekla da je malom Vijetnamcu najbolje sa Andželinom.

- Bolje da je sa filmskom zvezdom nego sa lošom majkom. Nisam sposobna da vodim računa o svom sinu. Kada je imao samo dva dana, nisam mogla da plaćam bolničke račune, već sam njegov život stavila u opasnost - zaključila je Pam Tu Dung koja se nada da će je njen sin jednog dana posetiti i

osloviti je sa „mama".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.