Izvor: Blic, 28.Sep.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andželina se useljava kod Breda

Andželina se useljava kod Breda

Andželina Žoli napušta, kako se govorka, svoju kuću u Britaniji sa namerom da započne zajednički život sa Bredom Pitom. Bliski izvori pričaju da je zgodna glumica već ponudila na prodaju svoje imanje u Bekingemširu tražeći za njega 2,1 milion evra. Namera joj je da se preseli u kuću svoga ljubavnika u Malibuu. Jedan bliski prijatelj ispričao je britanskom listu 'News of the world': 'Andželina je odlučila da napusti svoju kuću u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Engleskoj i da se preseli u Kaliforniju. A kada bude završila snimanje poslednjeg filma, uzeće jednogodišnji odmor kako bi se posvetila svojoj deci i Bredu.'

Robi Vilijams ponovo dvosmislen

Robi Vilijams nastavio je sa nagoveštajima svoje pederastije nakon što je objavio da je 'pravi peškir', a ta reč u slengu označava homoseksualca. Pevač i srcelomac dao je šokantno priznanje u intervjuu uživo na radio stanici KEJ 103: 'Da, ja sam pravi peškir!' Robi je ranije povezivan sa prijateljem i bivšim cimerom Džonatanom Vilksom, a dodatno je podstakao glasine da je homoseksualac tvrdeći kako uopšte nema nameru da stupa u brak, niti da traži devojku. Na svom novom albumu 'Intensive Care' zgodni muzičar potpisao je pesmu 'My Gay Best Friend' dolivajući ulje na vatru.

Keli Bruk i Bili Zejn zakazali venčanje

Keli Bruk i Bili Zejn će se venčati u jednom engleskom pabu, javlja 'Miror'. Ovaj par je utvrdio i datum venčanja koje će biti sledećeg leta u Engleskoj, a Kelin bliski prijatelj je još i otkrio: 'Keli je već vodila Bilija do paba u selu Hem, u Ročesteru, blizu Kenta i on je bio oduševljen izborom svoje buduće supruge i rekao da je atmosfera predivna i da je selo zaista simpatično.' Inače, Kelina majka živi u Engleskoj pa joj je želja bila da venčanje bude blizu njene kuće.

Dvojnik Dejvida Bekama izbačen iz filma Dvojnik slavnog i bogatog fudbalera Dejvida Bekama Pol Mansli u filmu 'Deuce Bigalow European Gigolo' predstavlja Dejvida kao mušku prostitutku koja radi u društvu Sadama Huseina i Fidela Kastra u javnoj kući. Scenarista i glavni glumac filma Bob Šnajder u poslednjem trenutku je izbacio 'urnebesno duhovitu' scenu iz filma, jer je previše homofobična, ali je zadržao puno golišavih scena sa engleskim starletama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.