Anđelina konačno progovorila: Zadnjih 10 godina borim se sa zdravstvenim problemima

Izvor: Press, 29.Mar.2017, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina konačno progovorila: Zadnjih 10 godina borim se sa zdravstvenim problemima

Iako Anđelina Džoli uvek pleni svojom lepotom i glumačkim talentom, ono čemu se najviše posvećuje je njena uloga majke i humanitarke. Najnoviji potez kojim je to dokazala je odluka da svu zaradu od reklamiranja jednog parfema donira u dobrotvorne svrhe.
foto: zena.blic.rs
Anđelina ni nakon bolnog razvoda nije zapostavila dobrotvorni rad, i dalje se bavi projektima inspirisanim sopstvenom decom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i zemljama iz kojih su došli. Posvećuje se unapređenju školovanja, zdravstva i zaštite okoline.
Govoreći o svom izgledu i strahu od starenja, pokazala je veliki optimizam.
 

 
"Poslednjih deset godina mog života uključivalo je mnoge zdravstvene probleme, a fokusirala sam se i na podizanje dece. Jednostavno sam srećna što sam zdrava i što su moja deca zdrava, nemam čega da se bojim", rekla je za "Hello! magazin" i dodala da se u sledećih deset godina vidi kako putuje po svetu sa svojom decom i da se nada da će neki od njih poželeti da nastave sa humanitarnim projektima.
- Mislim da ću se manje baviti filmom, a više svojom porodicom - izjavila je ona.

Anđelinu razvod nije ni najmanje usporio u njenim poslovnim i privatnim planovima, i dalje funkcioniše kao srećna i zadovoljna žena, u miru sa samom sobom.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.