Anđelina Džoli o Bredu Pitu: Uvek ćemo biti porodica

Izvor: N1 televizija, 20.Feb.2017, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli o Bredu Pitu: Uvek ćemo biti porodica

Glumica Anđelina Džoli je u intervjuu za BBC izjavila da će joj Bred Pit uvek biti porodica i da su joj trenutni fokus njena deca, prenosi MTV.

Glumica je za BBC prvi put javno progovorila o razvodu sa Bredom Pitom: "Bio je to veoma težak period. Mnogi ljudi se nađu u ovoj situaciji. Čitava moja porodica je prolazila kroz težak period“, rekla je Džoli, a prenosi MTV.rs.

"Moj fokus su moja deca, naša deca. Mi smo i uvek ćemo biti porodica i zato preživljavam >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ovo. Borim se da nađem način da bih osigurala da budemo jaki i bliski", rekla je glumica.

Gorka bitka za starateljstvo koja se odigravala i preko medija nakon što je Džoli podnela zahtev za razvod od Breda Pita prošlog septembra i tražila puno starateljstvo nad decom nakon navodnog incidenta u privatnom avionu kada su se vraćali u Los Anđeles iz Francuske.

Ali na kraju su postigli dogovor, i to u januaru, i rešili sporazumno razvod i starateljstvo.

U subotu se Anđelina prvi put zvanično pojavila u Kambodži, povodom premijere svog filma "First They Killed My Father".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.