Anđa ispalila Hrvate!

Izvor: S media, 21.Avg.2010, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđa ispalila Hrvate!

LUCIJA ŠERBEDŽIJA: Dolazak Anđeline na Brione je plod nečije mašte! Ne možemo da živimo od novinara i fotoreportera, koji su nas okupirali. Jedino je tačno da Džolijeva hoće da radi sa mojim ocem Radetom

Holivudska zvezda Anđelina Džoli neće doći u Hrvatsku! Lucija Šerbedžija, ćerka Radeta Šerbedžije, tvrdi za Pres da slavna holivudska zvezda neće posetiti njenog oca na Brionima, o čemu ovih dana bruje svi eks-Ju mediji.

Omiljeno ostrvo Josipa Broza trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << vrvi od novinara i fotoreportera zbog navodne posete slavne glumice koja bi na Brionima, kako su naveli hrvatski mediji, trebalo da pogleda Radetovu predstavu „Kralj Lir" i sa njim dogovori saradnju u svom filmu. Njihov trud je, međutim, uzaludan jer se supruga Breda Pita neće pojaviti u Hrvatskoj!

- Dolazak Anđeline na Brione je plod nečije mašte. Nije tačno ono što se priča i piše - ne očekujemo je ovde - rekla je lepa Radetova ćerka Lucija, koja sa porodicom boravi na Brionima.

Ulisis: Pogrešno su nas citirali

Ipak, ona tvrdi da je popularna Anđa izrazila želju da sarađuje sa njenim ocem.

- Od svega što se pričalo tačno je da su se pre nekoliko meseci u Americi sreli Anđelina i moj otac. Ona je tada izrazila želju za saradnjom i rekla je da bi volela da vidi mog oca u nekom svom projektu. Dogovorili su se da će o tome razgovarati, ali nisu precizirali mesto. Očekujem da će to biti u Americi, kad moj otac bude boravio tamo zbog posla, ali je stvarno neverovatno da neko očekuje da će Džolijeva doći na Brione samo da bi razgovarala sa Radetom Šerbedžijom. Mogu da se sretnu bilo gde! Vreme je da neko demantuje spekulacije oko njenog dolaska, jer ne možemo da živimo od novinara. Izvršili su desant na Brione - ima ih u vazduhu, na zemlji i u moru - kaže Lucija Šerbedžija.

Marina Vujčić, portparolka pozorišta Ulisis, čiju predstavu „Kralj Lir" je, navodno, trebalo da odgleda Anđelina, nije bila previše pričljiva.

- Danas ne dajemo izjave za štampu. Juče su me svi hrvatski mediji pogrešno citirali, pa se iz tog razloga danas nećemo oglašavati - rekla je juče portparolka hrvatskog pozorišta za Pres.

Podsećamo, vest da će Anđelina Džoli doći u petak na Brione preneli su svi eks-Ju mediji. Pojavila se i informacija da će Anđa nakon Briona posetiti i Beograd, da bi se susrela sa Radetovim zetom, rediteljem Filipom Gajićem, koji bi navodno trebalo da producira njen rediteljski prvenac.

Ne dolazi ni u Beograd

- Nije tačno da će se Anđelina u Beogradu sresti sa mojim suprugom - rekla je Lucija.

Iako od posete slavne glumice neće biti ništa, Rade Šerbedžija ne odbacuje mogućnost da sarađuje sa njom.

- Već neko vreme Anđelina i ja razgovaramo o njenom novom filmu. Ona je jednostavna i pametna žena. Pozvao sam je na Brione, jer znam da voli pozorište i mislio sam da bi joj bilo zanimljivo da vidi našu predstavu „Kralj Lir" koju uspešno igramo već deset godina - rekao je Rade za „Jutarnji list".

Inače, Anđa planira da režira film koji bi Srbe predstavio kao monstrume, zbog čega je vlasnik kompanije „Pink" Željko Mitrović odbio saradnju sa poznatom glumicom. Nepoznato je koju ulogu želi da ponudi Šerbedžiji u filmu, koji će režirati i u kome će najverovatnije igrati glavnu ulogu. Izvor: Press

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.