Anabela: Mentalni sklop je presudan za uspešnu vezu

Izvor: Press, 10.Jan.2013, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabela: Mentalni sklop je presudan za uspešnu vezu

Na pitanje voditeljke da li to što je njen suprug Andrej Atijas mlađi od nje 11 godina, stvara poteškoće između njih dvoje, pevačica je kratko odgovorila:
- Razlika u godinama nije presudna za odnos dvoje ljudi. To uostalom nikad i nije bilo važno. Ostajem pri tome da je mentalni sklop presudan za uspešnu vezu -  rekla je Anabela, koja će uskoro postati majka devojčice Blankice, dok iz braka sa Gagijem Đoganijem ima već dve ćerke koja je podržavaju u svemu.
- Moje ćerke su bile presrećne kada su saznale da će dobiti sestru, želja im se ostvarila. Podržavaju me u svemu, oduvek su želele da budem srećna - rekla je buduća mama.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Anabela: Kakva razlika u godinama, samo mi je bitan mentalni sklop partnera!

Izvor: Scandal.rs, 10.Jan.2013

Pevačica Anabela Bukva je nedavno gostujući u jednoj emisiji prokomentarisala da razlika u godinama nije prepreka za ljubav. Na pitanje voditeljke da li to što je mlađa od svog supruga Andreja Atijasa stvara poteškoće između njih dvoje, pevačica je kratko odgovorila: - Razlika u godinama nije...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.