Izvor: Blic, 06.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Stanić u seriji 'Šta mi spremaš'

Ana Stanić u seriji 'Šta mi spremaš'

Pop pevačica Ana Stanić oprobala se u glumačkom poslu. Pojaviće se u jednoj epizodi serije 'Šta mi spremaš'. O toj ulozi Ana kaže:

- Producent serije Jovan Jelovac je moj dugogodišnji prijatelj. Predložio mi je saradnju, i nisam se nimalo dvoumila da je prihvatim. Imam veliko poverenje u njega, o čemu svedoči i činjenica da je on radio omot za moja dva prethodna albuma. Smatram da je ova serija nešto novo kod nas i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da će definitivno napraviti pomak u domaćoj televizijskoj produkciji. Urađena je po modelu američkih serija. Moja uloga još uvek nije sasvim definisana. Prvobitna ideja bila je da glumim samu sebe, ali kasnije smo odlučili da se ta uloga ipak malo proširi. Ne znam kako sve to izgleda, još uvek nisam odgledala epizodu u kojoj se ja pojavljujem.

Ana osim što se pojavljuje u seriji o kuvanju, i privatno voli da provodi vreme pored šporeta.

- Obožavam da kuvam! Mada, moram priznati da sarme, kupus i ostala jela za koja je potrebna jaka zaprška ne kuvam. Volim da od hrane koju spremim napravim pravu feštu! Moja strast su egzotična jela, a začine za njih donosim sa raznih putovanja. Inspirišu me recepti svetskih kuhinja - otkriva Ana.

Osim što će Anini obožavaoci imati priliku da je vide kao glumicu, uskoro će videti i spot za pesmu 'Preživeću'. Ana planira da svoje obožavaoce iznenadi i duetom, mada, kako kaže, još nije sigurna s kim će ga snimiti. M. Čule

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.