Ana Stanić broji sitno do porođaja!

Izvor: S media, 23.Avg.2011, 04:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Stanić broji sitno do porođaja!

Pevačica je ušla u deveti mesec, ali to je ne ometa u spremanju novog CD-a...

Ana Stanić je leto provela u studiju gde je spremala obrade pesama iz osamdesetih.

- Na ideju sam došla tako što na svojih pet studijskih albuma do sada nisam imala ni jednu obradu. Ovo je muzika na kojoj sam odrasla i koja mi je pomogla u formiranju mog muzičkog ukusa. Pesme će biti laganije, neka "soft" varijanta i mislim da će naći put do mojih fanova. Sve je spremno, a kada se >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << porodim, kroz neko vreme ću krenuti sa promovisanjem ovih obrada - rekla je Ana za Puls.

Ana nije želela mnogo da priča o pripremama za porođaj, možda da ne bi izmalerisala nešto.

Jelena i Ivan zakazali venčanje!

Bijonse želi bebu!

Severina i Milan: Pravili dete po nalogu astrologa!

- Ne želim previše da pričam o tome. Termin je u septembru, brojim dane do porođaja. Kada se to desi, naravno da će biti svi obavešteni - bila je kratka pevačica.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.