Izvor: Njuz.net, 26.Avg.2017, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Brnabić predlaže da se kasarne ukrase fikusima kako bi se ojačao kult premijera

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 23. avgust 2017, (Njuz) – Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da smatra da bi u kasarne, osim fotografija predsednika Aleksandra Vučića, trebalo staviti i fikus, kako bi kod vojnika ojačao kult premijera, saznaje Njuz.
Ona smatra da je stavljanje Vučićevih slika dobra polazna osnova za jačanje državnih simbola, ali da nikako tu ne treba stati.
– Treba imati u vidu da predsednik Srbije nije jedina odgovorna funkcija u zemlji i da ne treba zanemariti >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << ni ostale institucije, kao recimo funkciju premijera koja je takođe važna, na neki način. S tim u vezi predložila bih da se u sve kasarne i državne institucije pored Vučićeve slike ubaci fikus koji bi simbolizovao funkciju premijera – smatra Ana Brnabić.
Premijerka Srbije izjavila je da bi bilo lepo da se u državne institucije ubaci i po više fikusa, a ne samo jedan. Osim što bi više zelenila doprinelo lepšem izgledu, dva ili više fikusa simbollizovali bi trenutno stanje u vladi gde osim ekonomskog premijera postoji i politički premijer kao i drugi ministri u Vladi sa istim ili većim nadležnostima od premijera.
Ana Brnabić takođe ne vidi nikakav problem da se fikusi pored kasarna ubace i u osnovne i srednje škole. Zalivanje fikusa potpalo bi u nadležnost redara i ne bi iziskivalo nikakve dodatne obaveze jer su fikusi veoma laki za održavanje.
Miloš Mileusnić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.