Ana Bekuta oglasila se snažnom porukom povodom Dana žena!

Izvor: 011vodič.com, 09.Mar.2021, 08:29

Ana Bekuta oglasila se snažnom porukom povodom Dana žena!

Ana Bekuta oglasila se povodom Dana Žena na svom Instagram profilu, objavivši svoju staru sliku ispod koje je napisala tekst o sebi kao Nadi Polić.
Naime, fotografija je nastala iz vremena kada još nije bila poznata pod imenom Ana Bekuta,  a kao što je i sama napisala, plavokosa dama nikada nije dozvolila da joj drugi kroje sudbinu.
– Svakoj ženi u Srbiji neko je pokušao izabrati put. Mnoge od njih menjale su istoriju. Mnoge ćemo pamtiti po velikim uspesima, žrtvi, revoluciji. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Ipak današnji dan posebno posvećujem ženama za koje nikad nismo čuli, ali koje su bile dovoljno snažne da menjaju svoje živote i odbiju uzeti ono što je za njih odabrao neko drugi. Na ovoj fotografiji je devojčica kojoj su takođe hteli birati put. Zove se Nada Polić i nekoliko decenija nakon što je nastala ova fotka, ona definitivno nije postala ono što su joj zlonamerni predviđali. Srećan nam naš dan, hrabre moje lavice! Volim vas – poručila je pevačica.


Comments comments


The post Ana Bekuta oglasila se snažnom porukom povodom Dana žena! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.