Ana Bekuta: Smršaću i ja kao Mrka!

Izvor: Mondo, 05.Jul.2019, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Bekuta: "Smršaću i ja kao Mrka!"

Pevačica je otkrila da je izgubila deset kilograma, ali da još uvek "juri" da stigne svog izabranika.

  Pevačica Ana Bekuta, zajedno sa svojim partnerom, političarem Milutinom Mrkonjićem Mrkom, krenula je u borbi protiv viška kilograma.

"I Milutin i ja smo na strogom režimu ishrane. On je smršao više od 25 kilograma, dok sam ja oko deset kilograma", istakla je ona za "Alo" i dodala:

"Ali, sad ću da ga stignem i pratim ga u stopu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa izgubljenim kilogramima. Stići ću ja Milutina brzo".

Bekuta je dodala i da je Mrkonjić neko ko je uvek tu za nju.

HIT: Ovako se muva pevačica!

"Mrka je moj verni pratilac, moj tihi navijač. Bilo da se radi o koncertima, o podršci u vezi sa ishranom ili o bilo kom drugom problemu, on je uvek tu. Od kada smo zajedno, nije se nijednom desilo da nije došao na moj nastup u Beogradu", zaključila je ona.

Pogledajte šta je Ana Bekuta rekla za MONDO TV:

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.