Američki doktor Oz: Od Opre Vinfri do vaših malih ekrana (VIDEO)

Izvor: S media, 11.Sep.2012, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Američki doktor Oz": Od Opre Vinfri do vaših malih ekrana (VIDEO)

Poznat američkom milionskom auditorijumu kao „američki doktor“, dr. Mehmet Oz je nakon gostovanja u popularnom šou Opre Vinfri pokrenuo je 2009. i svoj, „THE DR. OZ SHOW“ koji je ubrzo postao jedan od najgledanijh televizijskih šoua u Americi.

Profesor na Univerzitetu Kolumbija, objavljeni autor mnogih naslova, gost nekoliko emisija na kanalu Diskovery kao i direktor Instituta za Kardiovaskularne bolesti bolnice u Nju Jorku je svojim iskrenim pričama u kombinaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sa prisnim i jedinstvenim obraćanjem svojoj publici za kratko vreme postao je najpopularniji talk show te je osvojio „Emi nagradu“.

Ova emisija gledaocima ružičaste televizije nudi aktualne i zanimljive informacije iz različitih oblasti medicine, kao i inspirativne priče u vedrom i zabavnom tonu, a sve iz jednostavne perspektive dr. Oza.Raznovrsnost tema od ozbiljnih zdrastvenih problema do onih manjih će pomoći svim gledaocima u dobijanju pravih medicinskih odgovora. Ključne teme ovih emisija će omogućiti gledaocima kako da žive zdrav život i imaju kontrolu nad svojim telom i zdravljem, a moći ćete uskoro da ih vidite na TV Pink.

*** Hoće li Nataša Bekvalac zbog ovih prekršaja završiti u zatvoru?!

*** Šok: Milica Pavlović posle operacije ne može da pomera prste!

*** Evo šta radi Bane Janković kad nije sa Katarinom Živković

Izvor: S media, Foto: dr. OZ Promo

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.