Alen Ademović: Nova “Kruška“ ubija na mestu

Izvor: Dzungla.org, 12.Apr.2012, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alen Ademović: Nova “Kruška“ ubija na mestu

Alen Ademović pred novi koncert grupe „Miligram“, 14. aprila u beogradskom klubu „Sinema”. Na novom albumu svaka pesma živi svoj život i ne podseća na drugu

POPULARNI bend „Miligram“ uveliko se sprema za beogradski koncert, koji će na zahtev obožavalaca održati 14. aprila u klubu „Sinema“, drugi put u roku od mesec dana. Pevač i frontmen grupe Alen Ademović raduje se što će se ponovo družiti sa prestoničkom publikom, kojoj je prošli put čak četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << puta pevao „Krušku“.
- Nastupamo na zahtev publike, jer je ona insistirala na još jednom koncertu, što mi je veoma drago jer to znači da smo bili dobri. Pozdravljam obožavaoce i poručujem im da mogu da očekuju još bolju svirku i provod - kaže nam na početku razgovora Alen, koga smo u sredu „uhvatili“ u kolima dok se vraćao sa mini-odmora.
* Koliko puta još treba da otpevate „Krušku“ da bi vam dosadila?
- Takva pesma nikad ne može da dosadi. Nije važno da li je pevam, slušam ili lumpujem uz nju. Pevam je sa još većim žarom nego što sam ranije činio, jer je nisam često izvodio uživo, tako da, kad god došla ,“Kruška“ je - dobrodošla.
* Kako ste se snašli u pesmama koje su pevale vaše kolege, poput „Libero“ Željka Joksimovića?
- Te numere imaju težinu jer ih pevaju istaknuta imena, ali ja ih pevam na sebi svojstven način. Nikoga ne kopiram, imam svoj stil, ma koliko god neko uverljivo otpevao pesmu pre mene. Jeste „Libero“ pop numera, ali izvodim je, tu i tamo, sa nekim svojim prepoznatljivim trilerima. Diraju me u srce dok ih pevam, a na publici je da proceni da li mi leže.
* Šta možemo da očekujemo od novog albuma?
- Svaka pesma nosi svoj život. Nijedna ne podseća na drugu, ni po aranžmanima, ni po melodijama, tekstovima, interpretaciji... Ma to je neviđeni sklop gospodina Milića i mene, pošto imamo sličnu frizuru (smeh). Ubeđen sam da će makar pet biti veliki hitovi. Imamo i novu „Krušku“, koja ubija na mestu. Biće srceparajućih balada, i pop i folk. Prvu pesmu na albumu posvetićemo pokojnom članu „Miligrama“ Sergeju. Sve tekstove napisala je Marina Tucaković.
BEBA NAJLEPŠA NA SVETU
* NEDAVNO ste dobili sina. Kako se snalazite u ulozi oca?
- Perfektno, kao da mi je peto, a ne prvo dete. Upravo vozim suprugu i dete, iza mene su i čujete da niko ne cijuče. Supruga i ja smo se odlično snašli u menjanju pelena i u svim obavezama koje donosi novorođenče. Mirna nam je beba i najlepša na svetu.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.