Aleksandra Prijović progovorila o drugom detetu, pa otkrila i pol bebe!

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Prijović progovorila o drugom detetu, pa otkrila i pol bebe!

Pevačica je priznala da bi volela da sada dobije devojčicu, a kako bi se to desilo ona malom Aleksandru svakodnevno govori “mama”, jer veruje da ako prvo izgovori reč u ženskom rodu, sledeće dete biće žensko. – Volela bih sada da dobijem devojčicu, to mi je najveća želja. Pevam Aleksandru i pričam sve vreme “mama”. Ja se nadam da će reći “mama”. Kažu, ako kaže “mama” ili “baba”, da je ženska osoba u pitanju, da će sledeće dete biti žensko. Tako da sam uporna >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da kaže “mama” – otkrila je pevačica. Onda je dodala da je sin jako vezan za nju i da je traži po prostoriji samo kada joj čuje glas. – On se obraduje kada me vidi, čak i kada čuje moj glas, a ja nisam u prostoriji, on se okreće, traži gde sam ja – zaključila je Aleksandra. More
The post Aleksandra Prijović progovorila o drugom detetu, pa otkrila i pol bebe! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.