Albu dečko prevario sa manekenkom

Izvor: Blic, 14.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albu dečko prevario sa manekenkom

Kešu Vorenu, dečku Džesike Albe, pod hitno je potreban oftamolog, a možda i psihijatar, budući da je Voren, kako navodi magazin „In Touch", svoju devojku, jednu od najseksipilnijih glumica današnjice, prevario sa ruskom manekenkom Verom Mišinom!

Keš je dvadesetogodišnju manekenku upoznao na košarkaškoj utakmici na kojoj je ona bila promoterka, a Verina prijateljica je za časopis „In Touch" ispričala:

- On je stalno gledao u nju. Kada se utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << završila, Keš joj je prišao i rekao: „Predivna si, izgledaš fenomenalno". Voren nas je sve pozvao da dođemo kod njega u sobu, a čim smo stigli u hotel, njih dvoje su počeli da se maze! Mi smo ubrzo otišli iz sobe, a Vera mi je rekla da su te noći vodili ljubav, kao i sledećeg jutra. Keš joj je slao desetine SMS poruka, ali, kada je Vera u novinama pročitala da je on i dalje u vezi sa Albom, osećala se iskorišćenom.

Džesika i Keš su u vezi od 2005. godine, a pre nekoliko meseci su raskinuli, navodno, zato što je mladoj glumici dosadilo da čeka da je Voren zaprosi. Međutim, Alba i Voren su se nedavno pomirili, a njihovi prijatelji su tvrdili da nikada nisu bili srećniji. Očigledno, Keš je hteo i malo 'leba preko pogače...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.