Ako želite najbolji seks ikada, probajte tantrički seks

Izvor: Piplmetar.rs, 09.Sep.2023, 03:30

Ako želite najbolji seks ikada, probajte tantrički seks

Želite da znate kako da vežbate tantrički seks i doživiti nešto o čemu ste samo sanjali? Ako želite najbolji seks ikada otkrićemo vam tajne koje će vam to i omogućiti.
Ako savladate tajne tantričkog seksa, možete podići svoj seksualni život. To uopšte nije komplikovano, kao što većina ljudi misli. Svako može da savlada tantrički seks i doživi orgazam iz snova.
Ako želite najbolji seks ikada: Šta je tantra? U drevnoj indijskoj filozofiji, reč “tantra” znači >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << tehnika. Iako je savremeni svet grubo pogrešno razumeo koncept tantre, tantrički seks jednostavno predstavlja seksualnu tehniku.  Nije perverzno, nije tabu! Tantrički seks je tehnika koja se koristi za postizanje vrhunskog blaženstva i kompletno povezivanje partnera na svim nivoima. To je spoj duhovnosti i seksualnosti.
Šta je tantrička seksualnost Prema drevnim indijskim spisima, nivo energije ljudskog tela kontroliše devet čakri (točkova) koji prolaze duž vertikalne prave linije. Neki veruju da postoji samo sedam čakri, dok drevni tekstovi govore o devet čakri kada je u pitanju tantra. Aktiviranjem i stvaranjem veze sa ovim čakrama možete iskusiti sreću, osloboditi se bola i emocija ili kontrolisati i poboljšati bilo koju ljudsku emociju koju ste ikada osetili.
Danas je nauka dokazala prisustvo ovih energetskih centara u telu i još uvek pokušava da razume kako to funkcioniše. Tantrički seks je meditativna seksualna tehnika aktiviranja ovih devet čakri tokom seksualnog spoja muškarca i žene. Radeći to, možete poboljšati iskustvo blaženstva izvan reči i povezati se na višem planu koji je izvan domena onoga što naš um može da razume.
Cilj ovog seksualnog rituala je da budete prisutni u trenutku dok se povezujete sa svojim telom i emocijama i doživljavate duboku vezu sa partnerom. Tantričke tehnike pomažu vam da oslobodite napetost i da se osećate ugodnije u svojoj koži.
Tantrički seks za početnike – vodič korak po korak 1. Korak: Priprema prostora Postavite stvari na način koji će zadovoljiti sva vaša čula. Koristite mirise poput mošusa ili sandalovine da stimulišete čula. Zapalite sveće i pustite neku laganu muziku. Obucite nešto široko i lagano, što se može lako skinuti. Bilo bi poželjno da je to nešto crveno. Izaberite afrodizijak kao što je čokolada kako biste hranili jedno drugo dok imate tantrički seks.
2. Korak: Povezivanje s partnerom Sedite prekrštenih nogu ili na kolenima preko puta partnera. Opustite se. Gledajte jedno drugo u oči pri mekoj svetlosti sveća. Održavajte kontakt očima i pripremite partnera laganim pomeranjem dlana ili vrhova prstiju po celom njegovom telu (i on to treba da radi vama). U ovoj fazi nemojte dorivati polne organe i erogene zone. Nemojte žuriti…
3. Korak: Buđenje kundalini Kundalini je seksualna energija koja počiva u svima nama kao uvijena zmija. Kada se masirate i ne mislite ni na šta osim na svoje telesne želje, vaša seksualna energija će početi da raste zajedno s vašim željama. Sedite iza vašeg partnera tako da vaše grudi dodiruju njegova leđa i lagano ga masirajte. Zatim on to isto treb ada uradi vama. Možete pauzirati između koraka da biste popili gutljaj vina ili pojeli malo čokolade. Kada završite s masažom, lezite jedno pored drugog, tako da vam se bokovi dodiruju.
4. Korak: Pojačavanje uzbuđenja Sedite tako da se leđa dodiruju i osetite kako se zadnjice dodiruju. Stavite jednu ruku na srce, a drugu na intimne delove i lagano se ljuljajte napred-nazad dok duboko i dugo udišete. Zatvorite oči i ne mislite ni na šta osim na svoju seksualnu želju jedno za drugim. Tantrička tehnika disanja je jedna od najvažnijih komponenti tantričkog seksa. Posle nekog vremena, počećete li biste da osećate seksualno buđenje. Ako jedan partner pokušava da se ljulja brže u seksualnom uzbuđenju, drugi partner treba da ograniči tempo i zadrži istu brzinu.
Zamislite seks i kroz zatvorene oči posmatrajte kako se boje formiraju i ispunjavaju vas seksualnom energijom. Ponekad, seksualna energija može biti toliko intenzivna da vam se oči mogu zamagliti ili suzeti, ali nemojte zaustavljati pokret. I nemojte prekidati kontakt smejanjem ili pričanjem. Doživljavanje trenutaka blaženstva samo znači da ste probudili intenzivnu seksualnu snagu koju ranije niste iskusili. Sada pređite sa kretanja tamo-amo na sinhronizovane kružne pokrete i rotirajte strukove zajedno deset minuta ili više. Ovo zahteva vežbu i bolje je usporiti pre nego kasnije tokom početnih faza. Lezi ponovo i odmori se neko vreme.
5. Ujedinjenje u tantričkom seksu Žena sada počinje da prilazi muškarcu i seda mu u krilo, okrenuta prema njemu. Dok se oboje krećete zajedno kroz tantričku vezu, muškarac počinje da prodire u ženu dok mu ona sedi u krilu i obavija noge oko njegovog struka. Sada žena stavlja muškarčevu desnu ruku na leđa između lopatica, a njegova leva ruka podupire zadnjicu. Ženina leva ruka ide između njegovih lopatica, a desna na njegovom sakrumu, bazi njegove kičme. Time se završava put cirkulacije seksualne energije između muškarca i žene.
Gledajte jedno drugo u oči i spojite usne. Ne morate da se ljubite strastveno ili da počnete da prelazite rukama jedno preko drugog. Samo mirno sinhronizujte dah dok se njišete napred-nazad, a zatim spojite jezike. Ovo povezuje vaše celo telo, um i dušu.
Eksplozivni vrhunac: 8 saveta kako da orgazam traje duže
kieferpix/gettyimages.co.uk


Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.