Ako vas ona ne bude inspirisala da vezbate niko nece

Izvor: medio.rs, 04.Jan.2015, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako vas ona ne bude inspirisala da vezbate niko nece

Keti Henri ima samo 20 godina, ali je već svesna koliko je bitno biti fizički aktivan. Ova devojka iz Majamija želi da postane lični trener, a za dobru građu može da zahvali dobroj genetici.

Keti već neko vreme radi kao dadilja. Ona po ceo dan čuva decu drugih ljudi i uspeva da održava svoju liniju.

Ali to ne planira da radi još dugo. Njen san je da postane lični trener.

Podignuta zadnjica, zategnuti trbušnjaci, lepo lice, ova devojka ima sve što >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je potrebno da bi se oni koji žele da srede svoje telo ugledali na nju.

I njena majka i njen  otac bavili su se bodibildingom, pa nimalo ne čudi što ona ima takvo telo, iako se na njenom profilu na Instagramu vidi da, bez obzira na to, mnogo radi na njemu.

Na Instagarmu je prati 433.000 ljudi, a osim toga radi i kao model reklamirajući sportsku opremu.

Na Instagram postavlja fotografije i snimke na kojima  se vidi kako vežba, a svojim primerom inspiriše i druge da se bace na posao.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.