Ako pijete na koncertu Depeche Mode...

Izvor: Mondo, 10.Maj.2013, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako pijete na koncertu Depeche Mode...

"Tuborg" nudi posetiocima besplatan taksi vaučer, kako bi se bezbedno vratili kući.

Kompanija "Tuborg" nastavlja kampanju odgovorne konzumacije alkohola "Ako pijem, ne vozim. Ako vozim, ne pijem", u okviru koncerta Depeche Mode koji će biti sledećeg vikenda.

"Tuborg" posetiocima nudi da se testiraju jednokratnim alkometrima. Oni čija količina alkohola u krvi bude iznad dozvoljene granice, dobiće besplatan taksi vaučer kako bi se bezbedno vratili kući. Ostali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << učesnici u aktivaciji poneće sa sobom uspomenu sa koncerta u vidu zanimljivih Tuborg poklona.

"Iako je pred svaki izlazak u grad ili posete koncertima i festivalima, mladima najbitniji provod, uvek treba imati razvijenu svest o mogućim posledicama vožnje pod dejstvom alkohola, koje su vrlo često kobne. Naša akcija ne treba da bude jednokratna poruka samo posetiocima festivala, već i podsećanje svim vozačima da kada su za volanom, u svojim rukama drže svoj, ali i živote svojih saputnika", izjavila je Jovana Mladenović, menadžer komunikacija u kompaniji Carlsberg Srbija.

Akciju su podržali i poznati reper Igor Lazić Niggor, kao i glumac Petar Strugar, koji će i na dan koncerta promovisati odgovornu konzumaciju alkohola i Tuborg aktivaciju.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Šta ako pijete na koncertu Depeche Mode…

Izvor: Telegraf.rs, 10.Maj.2013

"Tuborg" nudi posetiocima koncerta besplatan taksi vaučer, ukoliko koičina alkohola u njihovoj krvi bude iznad dozvoljene, kako bi se bezbedno vratili kući.

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.