Ako ne volite Džastina Bibera, ovo je pravi prizor za vas

Izvor: Blic, 18.Feb.2015, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako ne volite Džastina Bibera, ovo je pravi prizor za vas

Ako ste ikada poželeli da mladog pevača Džastina Bibera gađate jajima, sada ćete moći da uživate u videu u kom ga zaista neko zaista - gađa jajima. A ako ste u taboru njegovih obožavatelja, bolje zatvorite oči.

Pevač Džastin Biber, miljenik tinejdžera širom sveta, objavio je kratak video na kom ga gađaju jajima, dok on hrabro stoji i prima “udarce”.

U pitanju je najava za emisiju čuvenog američkog kanala “Comedy Central”, a u kojoj gostuje Biber.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Džastin će se za šest nedelja pojaviti u specijalnoj emisiji ovog kanala.

- Dođite i dobićete. Lol - napisao je mladi pevač na svom Fejsbuk profilu ispod videa.

Biberu se svašta izdogađalo poslednjih godina, a video je sigurno inspirisan incidentom sa jajima koji je Džastin zaista doživeo početkom prošle godine. Zanimljivo je kako je pevač rešio da se našali na svoj račun.

- Gledajte kako Biber uči kako se osećaju siromašni i bespomoćni - najava je “Comedy Central” mreže za ovaj šou.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Pogledajte samo ako NE volite Džastina Bibera!

Izvor: Vesti-online.com, 18.Feb.2015

Ako ste ikada poželeli da mladog pevača Džastina Bibera gađate jajima, sada ćete moći da uživate u videu u kom ga zaista neko zaista - gađa jajima. A ako ste u taboru njegovih obožavatelja, bolje zatvorite oči...Pevač Džastin Biber, miljenik tinejdžera širom sveta, objavio je kratak video...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.