Ako mislite da su trikoi prevaziđeni, niste ih videli na njoj

Izvor: Press, 06.Jun.2017, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako mislite da su trikoi prevaziđeni, niste ih videli na njoj

Ako vam je prva pomisao na triko nekadašnji časovi fizičkog vaspitanja, kada ste ovaj odevni komad nevoljno nosili, niste videli skoriju fotografiju Bele Hadid u njemu. Jednodelnu kupaći sa rukavima, sličan modelu trikoa, na Beli postaje rekvizit koji garantuje seksepilnost.
foto: zena.blic.rs
Tanana Bela Hadid pozirala je pored bazena u najnovijem "najki" kupaćem kostimu i patikama. Plavetnilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bazena, svetlija i tamnija nijansa plave na kupaćem i Belin zanosni pogled zasigurno su bili sve za kampanju potrebno. Zavidna forma, provokativnost i odlučnost, sve u jednoj Beli.
 

Duboko sečen u bikini predelu, ovaj kupaći nije klasična sportska kreacija. Pertlanje na bokovima unosi posebnu notu seksepila, koji, kako predstavnici kampanje očigledno pokazuju, očigledno ne kvari celokupnu praktičnu svrhu.
 

Bela je kao zaštitino lice nove linije poznatog sportskog brenda i u trenerci i topu pokazala svoj neverovatno tanki struk, ali nema dileme da su njenim fanovima mnogo draže bile fotografije u kupaćem kostimu.
Ipak, stiče se utisak da bolju osobu za ovu ulogu nisu mogli da nađu. Na Beli i modernizovani stari modeli deluju neodoljivo i ultranovo, osobu manje blisku sportu pozivaju na avanturu, a sve se to čini glamurozno i izazovno kao Belina specijalnost, hod po pisti.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.