Adnan se ljubio sa igračicom „Operacije trijumf“

Izvor: Blic, 26.Okt.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adnan se ljubio sa igračicom „Operacije trijumf“

Adnan Babajić, predstavnik Bosne i Hercegovine u „Operaciji trijumf", važi za učesnika koji se najviše zaljubljuje. Nežnosti je prvo razmenjivao s Ivanom, tvrdio je da je ludo zaljubljen u Anu Bebić, pa je demantovao sam sebe, a sada se na času javno poljubio s igračicom iz prateće grupe – Slađom.

Ljubav između Adnana i Slađe počela je onog trenutka kada je Adnan shvatio da s ukućankom Anom Bebić apsolutno nikada neće biti u ljubavnoj vezi. Kada mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ana jasno stavila do znanja da nema nameru da se muva s njim, Adnan je našao drugu žrtvu. U početku je samo pričao da je zaljubljen u Slađu, trudeći se da Ana uvek bude tu kada priča o svojoj novoj ljubavi, a sada je prešao s reči na dela.

Nije se snebivao da pre neki dan, pri kraju časa koreografije, Slađu na rastanku poljubi. S obzirom na to da kamere ne snimaju takmičare u bekstejdžu, ne zna se tačno kada se ta ljubav rodila. Ipak, važno je da je Adnanu dala snage da ide dalje.

Podsećamo da je na početku ove nedelje zbog izbora pesme Adnan poželeo da napusti kuću. Kada je čuo da na gala večeri mora da otpeva pesmu „Bos ili hadžija" grupe Zabranjeno pušenje, u duetu sa Nikolom Paunovićem, Adnan se rasplakao. Kroz bujicu suza uspeo je da progovori kako on želi da napusti kuću. Međutim, posle razgovora s direktorom, Adnan se predomislio i pokajao što mu je sve to uopšte palo na pamet.

A, kada je ljubav u pitanju, Adnan nije jedini koji se zaljubio. Podsećamo da je i mlada Kragujevčanka Milica zaljubljena u gitaristu pratećeg benda „Operacije trijumf". Ostaje da se vidi da li će i ta ljubav imati srećan završetak kao Adnanova.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.