Aca Lukas ostao bez dozvole na mesec dana:  jurio 180 na sat

Izvor: Press, 07.Mar.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Lukas ostao bez dozvole na mesec dana: jurio 180 na sat

Na toj deonici puta najveća propisana brzina iznosi 130 kilometara na čas
Pevač Aca Lukas kažnjen je i ostao je bez dozvole na mesec dana, kada ga je presretač uhvatio kako juri 180 na sat na auto-putu Beograd-Zagreb kod Rume, a na toj deonici puta najveća propisana brzina iznosi 130 kilometara na čas.
Lukas se vraćao sa nastupa kada je napravio prekršaj zbog kom 30 dana neće smeti da vozi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << automobil.

"Tačno je da su mi oduzeli dozvolu. Prekršaj sam napravio negde između Šapca i Rume na auto-putu jer sam vozio malo brže. Kada bih baš svuda vozio po propisima, tri četvrtine života bih proveo u autu. Ali dobro, uredno sam odslužio taj prekršaj", potvrdio je pevač.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.