Izvor: Blic, 10.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Abramovič u vezi sa kćerkom mafijaša

Abramovič u vezi sa kćerkom mafijaša

Ruski bogataš Roman Abramovič, čije se bogatstvo procenjuje na više od 11 milijardi funti, u vezi je sa ruskom manekenkom Darijom Žukovom, tvrdi britanski tabloid 'News of the World'! Vlasnik fudbalskog kluba Čelsi je dvadesettrogodišnju lepoticu upoznao u februaru prošle godine u Barseloni i od tada su praktično nerazdvojni, iako je Roman oženjen i ima petoro dece.

Inače, Darijin otac je Aleksandar Žukov, koji je 2001. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godine bio šest meseci u italijanskom zatvoru zbog optužbi da je tokom rata u Bosni, u ime ruske mafije, švercovao oružje za hrvatske paravojne snage. Međutim, kasnije je sud procenio da nije kriv i oslobodio ga je.

Na početku veze Roman i Darija su se viđali na tajnim lokacijama širom sveta, ali u poslednje vreme oni se ne kriju i Abramovič simpatičnu brinetu vodi svuda sa sobom, pa se mogu videti i u loži na 'Stamford bridžu', stadionu Čelsija.

- Darija je očaravajuća devojka koja pleni šarmom i seksepilom. Svaki muškarac bi se ponosio da ga vide sa njom, pa nije ni čudo što je stalno zajedno sa Romanom - tvrdi izvor lista 'News of the World'.

Sa druge strane, Abramovičevi prijatelji iz Moskve kažu da je Darija 'aktuelna' već duže i lakonski zaključuju da je tradicija među ruskim bogatašima da budu okruženi lepim ženama, kao i da se u Rusiji na ta 'druženja' gleda mnogo drugačije nego na Zapadu.

Zanimljivo je da je Darija bila dve godine u vezi sa ruskim teniserom Maratom Safinom, a videćemo šta će nakon ove afere uraditi Romanova supruga Irina, sa kojom ima petoro dece.

A. N.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.