AU KAKVA PROMENA! Lidija Vukićević ima drugačiju frizuru, skratila i šiške – izgleda 10 godina mlađe

Izvor: 011vodič.com, 10.Apr.2021, 22:16

AU KAKVA PROMENA! Lidija Vukićević ima drugačiju frizuru, skratila i šiške – izgleda 10 godina mlađe

Glumica Lidija Vukićević je prepoznatljiva po dugoj, crnoj, kovrdžavoj kosi, a sada je sve iznenadila promenom koju je napravila u izgledu.
Lidija je, naime, ispravila kosu, skratila šiške, a u ovo izadnju je sada prvi put viđena.
“Mogu ja i ovako”, napisala je, a mnogi su komentarisali da izgleda 10 godina mlađe.

Inače, Lidija Vukićević, otkrila je nedavno da je napokon pronašla partnera koji joj odgovara, a koji je 15 godina mlađi od nje.
– Mlađi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << partner mi je uneo novu radost. Bio mi je potreban neko sličan meni, ne verujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj talasnoj dužini. Ko god je pokušao da me spusti na zemlju, sam je završio spušten, mnogo niže od mene – rekla je glumica.
– Klasičan sam emotivac, ali emocije moraju biti dobro vođene. Pokušavam da se ne dajem svakome i tek nedavno sam shvatila da me mnogi vide kao socijalnu ustanovu, jer umem da slušam, empatična sam i upijam kao sunđer, što se na kraju negativnu odrazi na mene. Odlučila sam da napravim selekcija za koga to treba da radim – zaključuje glumica za Blic.

Comments comments


The post AU KAKVA PROMENA! Lidija Vukićević ima drugačiju frizuru, skratila i šiške – izgleda 10 godina mlađe appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Pogledajte kako Lidija Vukićević izgleda BEZ KOVRDŽA

Izvor: 011vodič.com, 10.Apr.2021

Totalna transformacija…. Zaštitini znak glumice Lidije Vukićević je njena kovrdžava, crna kosa,ali nas je glumica sada iznenadila drastičnom promenom imidža.. NJenu uvijenu kosu je isfenirala na ravno, pa je javnost prvi put vidi bez prepoznatljivih kovrdža što je izenadilo njene fanove...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.