Izvor: Blic, 21.Jun.2023, 14:27

ANĐELA SA MODRICOM ISPOD OKA TRAŽILA SPAS OD ZVEZDANA?! Sve navodi na to da je prolazila kroz pakao u stanu na Novom Beogradu: "Roditelji pokreću krivični postupak protiv Zvezdana"

Kontroverzna bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić nakon diskvalifikacije je zajedno sa Zvezdanom Slavnićem otišla u stan kod njegovog oca Moke Slavnića gde je neko vreme vladala idila.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"ANĐELINI RODITELJI POKREĆU KRIVIČNI POSTUPAK PROTIV ZVEZDANA!" Videli modrice na njenom telu - prošla kroz pakao u Mokinom stanu?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023

Pobegla u Crnu Goru, pa ga ostavila!..Anđela Đuričić nakon diskvalifikacije je zajedno sa Zvezdanom Slavnićem otišla u stan kod njegovog oca Moke Slavnića gde je neko vreme vladala idila...Mediji su danima brujali o kontroverznom rijaliti paru, a Anđela je iznenadila sve kada je pre nekoliko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.