ANDRIJA MILOŠEVIĆ: Moja baba i ja smo ubrali najveću pečurku ikada ubranu! GLUMAC PROMENIO PROFESIJU ILI?

Izvor: 011vodič.com, 04.Jun.2020, 08:19

ANDRIJA MILOŠEVIĆ: Moja baba i ja smo ubrali najveću pečurku ikada ubranu! GLUMAC PROMENIO PROFESIJU ILI?

U poslednje vreme sve je aktivniji na društvenim mrežama, koje uglavnom koristi da šaljivim dogodovštinama odobrovolji mnogobrojnu publiku. Mišljenja je da je u životu i te kako bitno imati zdrav humor, dok su njemu samom društvene mreže donekle izduvni ventil.
– Dugo sam razmišljao na koji način bi mogao da se obratim publici. Bavim se tim infantilnim humorom koji nema nikakvu političku ili socijalnu pozadinu, već jedino ima za cilj da ti razigra srce i tebe samog donekle usreći >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i zabavi. Zašto to radim? Upravo zbog toga što sve danas ima težinu koja mu ne pripada. Sve što se radi se pokušava prikazati težim, dramatičnijim, važnijim nego što ono jeste. Jer mi smo skloni toj vrsti mitomanije. Onda odjednom pomislim stanite, gde je tu običan čovek? Čovek koji svaki dan ustane i radi nešto obično, voli da se šali, ide na posao, ima svoje privatne probleme, koji ne pati od toga da će biti neke velike revolucije koja na kraju krajeva ni ne postoji danas – objašnjava Milošević.
Tako je sve počelo, a i publika je sve to prihvatila zbog toga što taj humor nema težinu koja mu se kao gledaocu svakodnevno nameće kroz medije, novine ili televiziju.








View this post on Instagram















Srećna nova godina!! Poruka nam(j)erno izgovorena na m(ij)esanom ekavsko-ijekavskom Sve vas volim, a vi kako god hoćete:)
A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) on Dec 31, 2019 at 2:10pm PST

– Danas, ko god da se pojavi na televiziji, šta god da radi, npr. bere pečurke, on će reći ‘Ovo je najbolje branje pečuraka u istoriji od 1892. godine. Ja i moja baba smo ubrali najveću pečurku ikada ubranu’. Bez šale, ljudi boluju od toga da je sve što su uradili najveće i najznačajnije, a ja sam rekao da neću, nego ću reći onako kako jeste i ujedno se malo sa svim tim našaliti, pa šta mu bog da – kaže Andrija.








View this post on Instagram















Nije lako jednom fashion duduku da složi boje, ali da nosi poklone i usreći neka srca ,to mu nije problem…. Želim vam ljudski i lep vikend
A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) on Dec 21, 2019 at 3:08am PST

The post ANDRIJA MILOŠEVIĆ: Moja baba i ja smo ubrali najveću pečurku ikada ubranu! GLUMAC PROMENIO PROFESIJU ILI? appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.