Izvor: Blic, 10.Jun.2023, 04:33

ALEKSANDRA NIKOLIĆ POBEDNIK ZADRUGE Prevarila prethodnog pobedika rijalitija i uzela 50.000 evra, VRIŠTALA tokom proglašenja: "NE VERUJEM"

Pobednik "Zadruge 6" je Aleksandra Nikolić. Glasovi publike su odlučili da ove godine 50.000 evra osvoji bivša devojka Dejana Dragojevića, pobednika prošle sezone rijalitija, kog je po ulasku u ovaj serijal zamenila Filipom Carem.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ISKORISTILA JE I DEJANA I CARA! Aleksandra Nikolić DO POBEDE DOŠLA PREKO Dalile Dragojević!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023

Devet meseci glumi?!..Aleksandra Nikolić pobedila je u šestoj sezoni rijalitija ''Zadruga''...I ovoga puta, ona je ispričala da će biti pametnija i da će ulagati u svoje obrazovanje...Pa ipak, mnogi su mišljenja da je dobila 50.000 evra prateći taktiku Dalile Dragojević, koja je prošle godine...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.