AKO NEŠTO NE RAZUMETE... Legendarni režiser i prirodnjak ima poruku za antivaksere - i neće im se svideti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 11:15

AKO NEŠTO NE RAZUMETE... Legendarni režiser i prirodnjak ima poruku za antivaksere - i neće im se svideti!

Briga o sebi i drugima.

Legendarni Dejvid Atenborou obratio se antivakserima koji pokušavaju da prošire svoju poruku tokom globalne pandemije.

Slavni prirodoslovac prošlog meseca je primio vakcinu, a sad je istakao kako ona spasavaju milione života godišnje, pri čemu je one koji to odbijaju nazvao ignorantskom manjinom.

Gostujući na britanskom kanalu 4 kako bi razgovarao o izveštaju koji govori o povezanosti ekonomije i okoline, 94-ogodišnji Atenborou rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je kako šira zajednica ne bi trebalo da sluša antivaksere.

"To je nepoznavanje medicinskih činjenica i, ako ih ne razumete, vrlo lako je imati u njih nepoverenje", rekao je. "Imate posla s nečim dragocenim kao što su sopstveno telo i život i to želite da zaštitite. Sasvim opravdano."

“It is an ignorance of medical facts.”

Sir David Attenborough says “it’s easy to mistrust” the vaccine if people don’t understand how it works - but it is a “great triumph of medicine”. pic.twitter.com/RVf5OqYlkq

— Channel 4 News (@Channel4News) February 2, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.