AKO MI LJUBAVNIK IZAĐE IZ RIJALITIJA…Milijana ŠOKIRALA IZJAVOM O ŽAPCU

Izvor: 011vodič.com, 21.Nov.2019, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKO MI LJUBAVNIK IZAĐE IZ RIJALITIJA…Milijana ŠOKIRALA IZJAVOM O ŽAPCU

Informacija da su lepotica iz Pilatovića i deda pred razvodom zbog njenog ljubavnika Nemanje Stamatovića Žapca, s kojim se spanđala u “Parovima”, zanimljiva je čak i čuvenom britanskom tabloidu “Miror”.
Svima zanimjivi
Učesnici “Parova” osvanuli su na stranicama britanskog tabloida
Ovaj list je već pisao o kontroverznom paru iz Srbije, a sada je objavio da se rastaju nakon što se Milijana ljubila sa drugim muškarcem, starim 60 godina. “Miror” >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je svojim čitaocima podrobno opisao šta se sve dešava u srpskom rijalitiju. Podsetili su i da je Božiću zbog Milijanine preljube ranije pozlilo, pa je morala da reaguje Hitna pomoć.
Koliko se Milijana zaljubila u Žapca govori i činjenica da je pretila kako će, ukoliko joj ljubavnik napusti “Parove”, pobeći za njim.
– Ako izađe, mnogo će mi nedostajati. Za mene bi se ovaj rijaliti završio i otišla bih kući – poručila je lepotica iz Pilatovića, koja se 7. septembra udala za Milojka.

The post AKO MI LJUBAVNIK IZAĐE IZ RIJALITIJA…Milijana ŠOKIRALA IZJAVOM O ŽAPCU appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.