Izvor: Press, 29.Okt.2018, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AGONIJA PORODICE LAZIĆ I DALJE TRAJE: Darkova tetka otkrila u kakvom je pevač sada stanju! (FOTO)

I ovog jutra, Lazići su posetili sina u bolnici.
Poznati pevač Darko Lazić i dalje je u teškom stanju nakon udesa koji je imao u utorak ujutru u blizini rodnog sela Brestač.



Pevačevi roditelji otac Milan, majka Branka i verenica Marina Gagić svaki dan dolaze u KBC Zemun, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << tako je bilo i ovog jutra. Sa njima je bila i Darkova tetka, kao i prijatelj i menadžerMiljan Vračević. Zadržali su se oko deset minuta, a po izlasku samo je tetka imala komentar za prisutne novinarske ekipe.




Autor: E-Stock/Ivan Dobričić/Pink.rs


- Sve je ok - rekla je Darkova tetka i ništa više nije želela da komentariše.



Lekari daju sve od sebe da dobije najtežu životnu bitku koju vodi u 27. godini, a kako nam je juče rekao jedan od lekara, pevačevo stanje je sada bolje.




Autor: Pink.rs


Pevač je i dalje u veštačkoj komi, nalazi se na intenzivnoj nezi, pre nekoliko dana je operisan, kada mu je izvađena slezina, i o njemu danonoćno brine najstručnije osoblje. Lazić je polomio jagodicu, butnu kost, karlicu, devet rebara, probušeno mu je plućno krilo i bubrezi slabije rade.


Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PORODICA I JUTROS STIGLA U BOLNICU Tetka Darka Lazića: "Sve je okej"

Izvor: Blic, 29.Okt.2018

Darko Lazić se još uvek nalazi u veštačkoj komi u KBC Zemun gde su ga i ovog jutra posetili roditelji, verenica a sa njima je bila i pevačeva tetka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.