A kad padne mrak... idemo u šoping!

Izvor: Mondo, 09.Maj.2013, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A kad padne mrak... idemo u šoping!

Tradicionalna šoping manifestacija Perwoll Grazia Shopping Night održaće se u petak, 10. maja, od 19 časova do ponoći, u šoping molu Delta City. Preko 100 brendova obezbediće popuste i do 50 odsto na modele iz aktuelnih kolekcija za ovu sezonu.

Popuste na svoje artikle posetiocima će ponuditi brojni brendovi među kojima su Adidas, Aldo, Bata, Beba Kids, Carpisa, Benetton, Chicco, Sephora, Coincasa, ComTrade shop, Esprit, Nike, Swarovski, Fashion&Friends, Vulkan, Guess, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Nine West, Marks&Spancer i drugi.

Da bio provod bio upotpunjen, "šopingholičari" će imati priliku da od 20 časova, u atrijumu šoping centra slušaju živaju koncert Bojana Marovića.

Program manifestacije vodiće Ivan Golušin, a provod će početi DJ setom kako bi se zagrejala atmosfera. Najmlađe posetioce zabavljaće brojni klovnovi i animatori, a u 19:30h na glavnoj bini, očekuje ih predstava mađioničara Igora Trifunova.

Na prvom spratu šoping centra, diplomci italijanske škole mode i dizajna Accademia del Lusso, besplatno će savetovati posetioce kako da se obuku u trendu, ali i u skladu sa svojom figurom.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Noć kupovine u Forum šoping centru

Izvor: juGmedia, 09.Maj.2013

NIŠ – Tradicionalna manifestacija “Grazia Shopping Night“ biće održana sutra, od 19 časova do ponoći, u Forum šoping centru...Ljubitelji dobrog šopinga će čitavih pet sati uživati u ponudi preko 30 poznatih brendova obuće, odeće, aksesoara, igračaka i tehnike, čiji će artikli, samo...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.