A, da se ti lečiš malo?

Izvor: Mondo, 21.Okt.2018, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A, da se ti lečiš malo?

Starleta pozvala ekipu koja snima njen rijaliti da je prati i u kliniku za lečenje od zavisnosti

StarletaKejti Prajs ponovo je dospela na naslovne strane britanske štampe.

Rijaliti faca koja je pred kamerama radila plastične operacije, svađala se i mirila s bivšim muževima i verenicima, a onda otvoreno pričala o tome kako ju je koji (i s kim) varao, poslednjih meseci je gore nego ikada.

Momak do momka i serija golišavih, navodno paparaco fotki, sa svakim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od njih, danonoćne žurke, alkohol... samo su neki od načina na koje je Kejti računala da će je držati u žiži javnosti.

Kada je preterala, prijatelji su je poslali u kliniku za rehabilitaciju, ali ona sada ima plan - da je i tamo prate kamere!

Zaposleni u klinici "nisu oduševljeni napretkom" rijaliti zvezde nakon ove ideje, pa čak ni rijaliti ekipa koja je inače snima.

Navodno je tražila od njih čak i da je snime dok vozi bez dozvole i pojasa, prekršaja zbog kojeg je nedavno završila u policiji.

"Prijatelji su zabrinuti jer je spremna da uradi sve za novac kako bi se spasila bankrota", rekao je neimenovani izvor za britanski "Mirror".

Sve osim da se leči...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.